Aanvragen rondleiding

Aanvragen rondleiding

Wil je kennismaken met basisschool Vuurvogel?

Fijn dat je belangstelling hebt voor basisschool Vuurvogel! Wanneer je een rondleiding aan wilt vragen voor je overgaat tot aanmelding, kan dat via onderstaand formulier.

Procedure

Een kind wordt minimaal 10 weken voor de eerste schooldag schriftelijk aangemeld. Daarvoor is er een kennismakings- en/of een aanmeldingsgesprek. Het onderstaande formulier kun je gebruiken om een afspraak te maken. Uiteraard kun je ook bellen: 010 - 5214161.

Als je kind al op een andere school zit, is er, na onze kennismaking, altijd contact met die school m.b.t. de mogelijkheden bij een eventuele overstap.

Als basisschool Vuurvogel jouw eerste keus is hebben wij zorgplicht. Je bent daarbij verplicht mogelijke belemmeringen op te geven bij de eerste aanmelding. We moeten onderzoeken of we uw kind voldoende Passend Onderwijs kunnen bieden. Meestal is dat zo.  Binnen 6 tot 10 weken laten we je weten of uw kind wordt toegelaten. 

Het formele toelatingsbeleid van ons schoolbestuur vindt u hier.

Het kiezen van een school is erg belangrijk. We geven je daarom graag een rondleiding en willen je vragen graag beantwoorden.