Aanmelden leerling

U wilt uw kind aanmelden?

Of wilt u eerst nader kennismaken?

Wat fijn dat u belangstelling heeft voor obs Vuurvogel. Het kiezen van een school voor uw kind is belangrijk. U hebt ongetwijfeld vragen. We willen u graag te woord staan en u een rondleiding geven door de school. Hiernaast kunt u uw vragen vast stellen en uw gegevens invullen.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Procedure

Ouders kiezen de school de zij voor hun kind geschikt vinden. Een kind wordt minimaal 10 weken voor de eerste schooldag schriftelijk aangemeld. Daarvoor is er een kennismakings- en/of een aanmeldingsgesprek. Het onderstaande formulier kunt u gebruiken om een  afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook bellen: 010 - 5214161.

Indien uw kind al op een andere school zit, is er, na onze kennismaking, altijd contact met die school m.b.t. de mogelijkheden bij een eventuele overstap.

Als obs Vuurvogel de school van uw eerste keus is hebben wij zorgplicht. U bent daarbij verplicht mogelijke belemmeringen op te geven bij de eerste aanmelding. We moeten onderzoeken of we uw kind voldoende Passend Onderwijs kunnen bieden. Meestal is dat zo.  Binnen 6 tot 10 weken laten we u weten of uw kind wordt toegelaten. Heel soms kunnen we dat niet. We overleggen dan met de ouders over een voorstel voor een beter passende plek voor het kind op een andere (speciale) basisschool.

Het formele toelatingsbeleid van ons schoolbestuur vindt u hier.