Onze school

"De VUURVOGEL is een geweldige school met kleine klassen, moderne onderwijs methoden en een creatieve, huiselijke sfeer. Hierdoor is er tijd, ruimte en aandacht voor alle kinderen en wat zij nodig hebben! Ook een plus: twee mannelijke docenten, vakdocenten voor gym en handvaardigheid en een ontzettend bevlogen directrice."

Elin Wade - moeder van Storm en Isolde

De basisschool speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. Deze acht schooljaren vormen een belangrijk deel van een kinderleven. Hierin vertrouwt u uw kind toe aan de door u gekozen basisschool, een school met een fijne sfeer en leeromgeving die passen bij u en uw kind.

Op basisschool de Vuurvogel in Bergschenhoek is veel aandacht voor leren lezen, schrijven en rekenen. Daarnaast besteden we veel tijd aan talentontwikkeling. Talent in de brede zin. Wij vinden dat er naast deze basisvakken ruimte moet zijn voor creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling leren omgaan met fijne én lastige situaties. Er samen voor zorgen dat je goed in je vel zit. We passen, als het nodig is en als het kan, ons onderwijs aan op de leerbehoefte van ieder kind. We zorgen ervoor dat elk kind klaar is voor een mooie toekomst op het vervolgonderwijs.

Vraag een kennismakingsgesprek aan