Praktisch

Op onze school hebben alle leerlingen gelijke schooltijden. Of u nu een jong of een ouder kind heeft, ze komen tegelijk uit school. Dus u hoeft ze maar 1 keer te brengen en 1 keer te halen. Ideaal voor werkende ouders, maar zeker ook voor de kinderen. Zij blijven zonder onderbreking in de schoolsfeer waardoor er minder "geschakeld"  hoeft te worden tussen school en thuis. Het is rustiger voor de kinderen en het zorgt voor meer effectieve lestijd.

Tussen de middag blijven alle leerlingen over. Onder leiding van de leerkracht eten ze hun lunch in de klas.

Voor en na schooltijd bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten van de buitenschoolse opvang in ons gebouw (BSO)

DagenSchooltijden
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag08.30 - 14.45
Woensdag08.30 - 12.00

In hetzelfde gebouw vindt u een aantal kinderopvangorganisaties. U kunt uw kind(eren) daar aanmelden voor peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en voor- of naschoolse opvang. De tussenschoolse opvang op obs Vuurvogel is in handen van TSO Smallsteps. OBS Vuurvogel is gehuisvest in gebouw "t Startpunt" in Bergschenhoek.

"De Vuurvogel is op het gebied van ICT helemaal up to date zoals: Chromebooks, een ouderportaal en er is een schoolapp voor de smartphone. De algemene informatievoorziening zoals het weeknieuws en de nieuwsbrief zijn erg duidelijk en leuk om te lezen."

Cindy van Londen - moeder van Ragnar, Nina en Nancy

"Je gaat twee keer op werkweek, in groep 7 én in groep 8, zo leuk!."

Rosana - oud-leerling