Continurooster - schooltijden

Eén keer brengen, één keer ophalen

Op onze school hebben alle leerlingen gelijke schooltijden. Of u nu een jong of een ouder kind heeft, ze komen tegelijk uit school. Dus u hoeft ze maar 1 keer te brengen en 1 keer te halen. Ideaal voor werkende ouders, maar zeker ook voor de kinderen. Zij blijven zonder onderbreking in de schoolsfeer waardoor er minder "geschakeld"  hoeft te worden tussen school en thuis. Het is rustiger voor de kinderen en het zorgt voor meer effectieve lestijd.

Tussen de middag blijven alle leerlingen over. Onder leiding van de leerkracht eten ze hun lunch in de klas.

De leerlingen nemen hun eigen lunch mee. Denkt u aan een voor uw kind "passende" hoeveelheid? Bij elk klas staan speciale bakken voor de lunchpakketjes. Wij kunnen die in een koelkast bewaren.

Aansluitend spelen alle leerlingen een half uur buiten. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Het spelen wordt begeleid door professionals. pedagogisch medewerkers van Smallsteps. Daar zijn ook nog een leerkracht en de conciërge bij aanwezig. De leerkrachten hebben op dat moment lunchpauze.

De kosten proberen we zo laag mogelijk te houden (u betaalt 50 cent per dag / 80 euro per jaar).

Voor en na schooltijd bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten van de buitenschoolse opvang in ons gebouw (BSO)

DagenSchooltijden
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag08.30 - 14.45